Zselés köröm

A zselés köröm építéséről

K

ülönböző körömzseléket használok napi munkám, a körömépítés során, valamint különleges kreációim elkészítéséhez. Az UV-zselék története Németországban kezdődött az 1980-as években. Ezeket a műanyagokat a fogorvoslás számára gyártották. Az innovatív műanyagok hamar elterjedtek az orvoslás területén. Ezeket az újonnan felfedezett univerzális anyagokat a művészi körmök készítésénél is kipróbálták. Azért, hogy a vendég hetekig örülhessen, szépséges természetes hatású körmének. Tehát nem káros az UV-zselé! Lélegzik alatta a köröm. Az is tévhit, hogy szünetet kellene tartani a műköröm viselésében.

Természetes körömerősítés, védelem a natúr körmöknek

A természetes köröm megerősítése tulajdonképpen egy fedőréteg felvitelét jelenti. Ennél a folyamatnál a körömlemezt egyszerűen egy „burkolattal” látjuk el. Függetlenül az alkalmazott technikától, ez a burkolat védi a természetes körmöt és nagyobb stabilitást ad, azért, hogy akadálytalanul növekedhessen. A speciálisan erre a célra kifejlesztett anyagok színe nem lesz matt, és hetekig is tartós (személytől függően 2-3, akár 4 hétig is tart). Lényege, hogy a fedés egy “védőburok”, a szabad szél hosszabbítása nélkül.

Különleges zselés körmök – különleges Nőknek

A ma már hihetetlen színválasztékban kapható színes zselével is befedhető a köröm. A színes zselé előnye a lakk-kal szemben, hogy megjelenése elegánsabb, kopásállóbb, színei tisztábbak és ragyogóbbak. A legújabb trendek szerint a köröm zselét a legkülönbözőbb anyagokkal ötvözzük, gyöngyökkel, textilekkel, termésekkel.